O nama
Dobrodošli na web stranicu kreativne agencije Amadis.

Amadis je kreativna agencija za digitalni marketing, sačinjena od pojedinaca s dugogodišnjim iskustvom u oblasti marketinga koji razmišljaju drugačije, u cilju rješavanja Vaših problema.

U našem timu imamo stručnjake za Google Ads, koji vam olakšavaju pokazati potencijalnim kupcima po čemu je vaša tvrtka ili brand jedinstvena kako biste doprijeli do korisnika koji pretražuju upravo ono što nudite.

Osim Google oglašavanja, bavimo se i optimizacijom za tražilice (SEO), a nudimo i usluge marketinga na Facebook i Instagram društvenim mrežama, ali i na najpopularnijoj mreži za dijeljenje video sadržaja – YouTube.

Vizualni prikaz Vaše tvrtke ili branda prvo je što potencijalni kupci primjete – vaš smo cjelovit izvor za dizajn te vam nudimo branding – osmišljavanje vizualnog identiteta Vaše tvrtke ili branda, kroz standardizaciju i knjigu grafičkih standarda. Također, naši stručnjaci su spremni na svaki Vaš zahtjev vezan za osmišljavanje POS i izložbenih prostora, dizajn kataloga, letaka, etiketa, billboarda i sl.

Naš osnovni cilj je pomoći Vam u ostvarenju zajednički dogovorenih ciljeva kroz aktivnosti u digitalnom marketingu.

Usluge

Naša agencija sastoji se od talentiranih pojedinaca koji dijele strast za postizanjem najboljih rezultata u svemu što rade.
Nudimo sljedeće usluge:

Google Ads
Putem Google AdWords display mreže, Vaš oglas / tekstualni, slikovni ili animirani banner biti će vidljiv na odabranim najposjećenijim portalima i njihovim tematskim rubrikama. Bitno je naglasiti da je prikazivanje oglasa besplatno, Vi plaćate iznos klika samo kada posjetitelj klikne na Vaš oglas, koji se prethodno prikazao na odabranom portalu. Google AdWords je način internet oglašavanja gdje su rezultati vidljivi jako brzo pa tako i efikasnost kampanje. Želite biti među prvim rezultatima na Google tražilici? Google AdWords search mreža grupa je web-lokacija ili aplikacija koje se odnose na pretraživanje u kojima se mogu prikazivati Vaši oglasi. Upisivanjem ključnih riječi vezanih za vašu tvrtku / brand / proizvod, vaša web stranica bi se prikazala kao jedan od prvih rezultata Google pretrage.
Facebook marketing
Oglašavanje na Facebooku – najvećoj društvenoj mreži na svijetu, vrlo je zahvalno s obzirom da je moguće odrediti ciljanu publiku s velikim stupnjem preciznosti. Ne dozvolite da o tako bitnoj stvari kroz koju vas potencijalni klijenti pretražuju, odlučuje „dečko iz susjeda koji se razumije u kompjutere“, nego prepustite predstavljanje Vaše tvrtke ili branda profesionalcima. Ne gubite vrijeme i kontaktirajte nas već danas za savjet ili ponudu.
Instagram marketing
Svi znamo da je Instagram društvena mreža za dijeljenje fotografija i video zapisa i rijetki od nas nemaju profil na toj društvenoj mreži. No, ono čega većina još nije svjesna jest činjenica da je Instagram odličan alat za marketinške aktivnosti. Želite predstaviti Vaš brand u ležernijem tonu nego što je to možda slučaj na Facebooku i time doprijeti do potencijalnih klijenata? Ne gubite vrijeme i kontaktirajte nas već danas za savjet ili ponudu.
Grafički dizajn
Vizualni prikaz Vaše tvrtke ili branda prvo je što potencijalni kupci primjete – vaš smo cjelovit izvor za dizajn te vam nudimo branding – osmišljavanje vizualnog identiteta Vaše tvrtke ili branda, kroz standardizaciju i knjigu grafičkih standarda. Također, naši stručnjaci su spremni na svaki Vaš zahtjev vezan za osmišljavanje POS i izložbenih prostora, dizajn kataloga, letaka, etiketa, billboarda i sl. Ne gubite vrijeme i kontaktirajte nas već danas za savjet ili ponudu.
YouTube marketing
YouTube je najveća platforma za dijeljenje video sadržaja, sa više od 1.9 milijardi korisnika na mjesečnom nivou. Ova platforma, koja je i druga najveća pretraživačka platforma u svijetu, postoji u više od 90 zemalja širom svijeta i prevedena je na više od 80 jezika, što obuhvaća 95% Internet populacije. Oglašavanje na YouTube je itekako zanimljivo iz razloga jer se plaća samo ako netko odluči pogledati oglas! Postoji više vrsta oglasa: oni koji se prikazuju prije, za vrijeme i usporedno s video sadržajem koji korisnici pregledavaju, a za više informacija o načinu oglašavanja na YouTube. Ne gubite vrijeme i kontaktirajte nas već danas za savjet ili ponudu.

Klijenti

Vaš smo cjelovit izvor za dizajn, razvoj web stranica i marketinških usluga.