Post Image

Nakon potpisanog sporazuma ostvarena je još jedna uspješna suradnja naše kreativne agencije za digitalni marketing Amadis i studenata Dizajna Visoke škole „Logos centar u Mostaru.

Ovom prilikom želimo pohvaliti rad i trud svih studenata koji su, prateći želju i viziju klijenta poslali svoje radove i svoja rješenja postavljenog projektnog zadatka, kao i Visokoj školi “Logos centar” na prilici za ovakvu uspješnu suradnju!

Studenti su za projektni zadatak trebali kreirati vizualni identitet za „Street Food Fest 2021. , logotip, paletu boja, tipografiju i primjene vizuala u tisku te u digitalnim medijima.

Najbolje rješenje vizualnog identiteta ponudila je studentica Marija Karlušić kojoj smo za dizajn rješenja uručili nagradu i priznanje.

Pogledajte pobjednički logo i vizualni identitet koji će krasiti ovogodišnji Street Food Fest.

Ovaj vid suradnje je vrhunska prilika za studente da steknu uvid u kompletan proces posla grafičkog dizajnera i iskustvo rada sa realnom strankom, što je ujedno jako dobra priprema za kompletno formiranje studenata za njihov budući rad nakon završetka studija.

Nadamo se da ćemo i u budućem periodu imati priliku poduprijeti što više ovakvih projekata.

Piše: Ljubica Vukojević

Spremni ste podići svoje poslovanje na novi nivo? Kontaktirajte nas još danas na: office@amadis.ba. ili nas nazovite na broj +387 (0)63 246 444. da vidimo kako bismo vam mogli pomoći.

Sljedeći
Kako smo podigli promet na web stranici za više od 300% jednome od najvećih proizvođača dječje hrane?
Comments are closed.